Bitcoins

3 voordelen van bitcoins

[addtoany]

Overal ter wereld wordt erover crypto coins gesproken, onecoin, bitcoin, happycoin en nog vele andere coin soorten. De bekendste en meest gebruikte onder al deze coins is toch de bitcoin. Wij gaan vandaag 3 voordelen met u delen zodat u kunt overwegen en kunt beslissen of u wel of geen gebruik wilt gaan maken van deze coins.

Betaalgemak

U heeft alleen internet nodig om betalingen en transacties te doen met bitcoins. U hoeft de zaken niet te regelen via een bank of heel veel energie en tijd te stoppen in een transactie die u wilt gaan uitvoeren. Uit huis gaan zelfs is niet nodig, alles kunt u op uw gemak van huis uit doen op uw gewenste tijdstip.

Lage transactie kosten

Wanneer u zaken gaat doen via een bank of een ander medium dan moet je heel veel geld uitgeven om een transactie uit te voeren. Bij bitcoins is dat juist niet het geval. U betaald heel weinig aan transactiekosten bij deze betaalwijze.

Geen minimumbedrag

Voor het uitvoeren van transacties is er meestal een minimum loon nodig en indien u dat niet heeft dan kan de transactie niet uitgevoerd worden. Met deze coins hoeft u zich geen zorgen te maken over een minimum of maximum. U kunt zelfs voor de kleinste bedragen met bitcoin een transactie uitvoeren.

U merkt het zelf, de bitcoins zijn voordeliger in de meeste gevallen. Ze nemen minder transactie kosten in beslag, je hoeft geen minimumloon te hebben en het is heel makkelijk te gebruiken. Indien u zaken met banken wilt verwijderen dan heeft u uw antwoord en kunt gebruik maken van deze bekende en betrouwbare coins. Zorg natuurlijk altijd voor een goed beveiligde wallet op je desktop, mobiel of sla ze offline op.

Tags

Over de auteur


Lieke

Lieke

Ik hou van het delen van nieuws. Vooral techniek en internet trekt mijn interesse.