systeembeheer

Systeem- en netwerkbeheer door specialisten

[addtoany]

 

ssd-kabel

Netwerkbeheer is een belangrijk aspect binnen uw onderneming die u niet mag vergeten. Vaak denkt u niet snel aan de ICT, echter is het tegenwoordig van groot belang dat u uw ICT-zaken op orde heeft. Vooral wanneer u over diverse vestigingen beschikt en of veel medewerkers op een vaste locatie heeft. Hoe zit het bijvoorbeeld wanneer uw consultants de weg op gaan? Dienen ze dan in een beveiligde omgeving gebruik te kunnen maken van de functionaliteit die aangeboden wordt via de terminal server? Wat zijn hiervoor de meest geschikte oplossingen? Welke mogelijkheden zijn er allemaal en hoe zorg je dat de informatie niet in verkeerde handen terechtkomt? Stel een professionele netwerkbeheerder aan.

Waarom kiezen voor een professionele netwerkbeheerder

ICT dient nou eenmaal goed geregeld te zijn. U moet snel kunnen schakelen indien er zich calamiteiten voordoen. Een professionele onderneming inzetten voor het systeembeheer kost misschien iets meer, echter zie je tegenwoordig dat een degelijk bedrijf werkt met SLA’s. Contracten en overeenkomsten waarin exact toegepast wordt binnen hoeveel tijd een calamiteit opgelost dient te worden. Vaak heb je ook de mogelijkheid voor een ITIL-servicedesk, waarbij er door middel van diverse niveau’s hulp gezocht kan worden. Zo heb je vaak een 1e, 2e en 3e-lijns support voordat een systeembeheerder ter plekke op locatie komt.

Outsourcing

Kies voor outsourcing en voorkom dat veiligheidsproblemen bij u op de zaak. Eenvoud en professionaliteit kunt u afnemen via de systeem- en netwerkbeheerders van Atricom. Bekijkt u gerust eens onze website via de links in dit artikel.

Tags

, , ,

Over de auteur


Lieke

Lieke

Ik hou van het delen van nieuws. Vooral techniek en internet trekt mijn interesse.